fbpx

CV laten maken

Wist jij dat slechts 2% tot 8% van de CV’s de eerste ronde door komt?! Zorg ervoor dat jij bij deze 2% behoort!

Krijg jij ook al de kriebels wanneer je alleen nog maar denkt aan solliciteren? Vind je het spannend? Of vind je vooral dat het heel veel van je tijd kost om een CV te maken en een motivatiebrief te schrijven? Je bent opzoek naar een nieuwe baan en komt een hele interessante vacature tegen! Maar waar moet je beginnen? 

Je gaat aan de slag met het maken van een CV en sollicitatiebrief en vraagt je al snel af: ‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik op gesprek mag komen?’ of ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik uitblink tussen alle andere sollicitanten?”

Je zoekt op internet naar tips voor het maken van je CV en leest veel verschillende adviezen. Wel of geen foto op je CV? Alleen je relevante werkervaring vermelden of heel je arbeidsverleden? Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent inmiddels al een uur verder. Zonde van je tijd!

Hoe fijn zou het zijn als een professional die zorg voor jou uit handen neemt? Dat je geen tijd meer kwijt bent aan het maken van een CV. En dat jouw CV er gegarandeerd uitspringt! 

Ook jouw sollicitatiebrief wordt onder handen genomen. Deze wordt gecheckt op grammatica, spelfouten, zinsopbouw én je ontvangt ook nog eens feedback op de inhoud!

Binnen 2 werkdagen maak ik voor jou een CV en ontvang je feedback op jouw sollicitatiebrief en kun je beginnen met solliciteren!

Wat levert het jou op om een CV te laten maken?

  • Je bespaart veel tijd en moeite
  • Jouw CV springt er gelijk uit
  • Je voorkomt onnodige fouten
  • Je komt professioneel over
  • Grote kans dat jij op gesprek mag komen!
Vera heeft mij enorm geholpen de baan te krijgen die ik nu heb. Met haar professionele en prettige begeleiding tijdens heel de sollicitatieprocedure was ik volledig voorbereid. Ik kreeg de baan die ik wilde.
Jordy
HZ University of Applied Sciences
Toen ik mijn droombaan tegen kwam wilde ik mezelf onderscheiden van de andere sollicitanten. Na misschien wel 20 keer m’n CV aan te hebben gepast, was ik nog niet tevreden. Gelukkig wees iemand mij op Sollicitiatie Skills en heb ik dankzij Vera haar upgrade van mijn CV het gesprek binnengesleept! Mijn CV komt nu veel professioneler over
Berita
Yonego
Dankzij Vera springt mijn CV er tussen uit! Daarnaast was de feedback op mijn motivatiebrief erg waardevol. Ik weet nu precies waar ik op moet letten. Met deze optimalisatie werd ik direct uitgenodigd voor een gesprek en ben ik zelfs aangenomen!
Demi
Tempo Team

Bekijk hieronder een aantal voorbeeld CV's om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Denk jij nu, maar dit kan ik zelf toch ook? Of denk jij, maar aan mijn CV kan het toch niet liggen?
Zeker wel! Slechts 2% – 8% van de CV’s komt door de eerste ronde.

Wil jij ook tot die groep behoren? Besluit dan om met mij samen te gaan werken en klik op de knop hieronder!