Winning CV

Wist jij dat slechts 2% tot 8% van de CV’s de eerste ronde door komt?! Zorg ervoor dat jij bij deze 2% behoort!

Ben jij sollicitatie moe en helemaal klaar met het ontvangen van afwijzing na afwijzing. Als je doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg. Stop met aanmodderen en start vandaag met het creëren van jouw droomcarrière.

Alleen waar moet je beginnen? Hoe zorg je ervoor dat je op korte termijn weer een baan vind en deze baan ook behoud. Je wil natuurlijk niet over een half jaar weer van voren af aan moet beginnen.

Jouw sollicitatie start met een sterk CV en motivatiebrief die goed op de vacature aansluit. Vind je het lastig om een mooi CV te maken en de lezer ervan te overtuigen dat jij de geschikte kandidaat bent? Het liefst ben je wat bescheiden en je wilt absoluut niet opscheppen over jezelf, maar natuurlijk wil je wel die baan binnen slepen. Die baan geeft jou namelijk meer zekerheid en stabiliteit in de toekomst.

Wist je eigenlijk dat een recruiter vaak maar 9 seconden naar jouw CV en brief kijkt? Het is dus erg belangrijk dat je weet wat je doet! Hoe zorg je ervoor dat jij de aandacht trekt van de recruiter en dat jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?

Hoe fijn zou het zijn als jouw CV en motivatiebrief naadloos aansluiten op wat een recruiter graag wilt zien en lezen. Dat je zelf geen tijd meer kwijt bent aan het maken van een CV en brief. En dat jouw sollicitatie er gegarandeerd uitspringt! 

Binnen 2 werkdagen maak ik voor jou een CV en motivatiebrief en kun je beginnen met solliciteren!

Wat levert het jou op om een CV en brief te laten maken?

  • Jouw sollicitatie springt eruit tussen die van alle andere kandidaten;
  • Je voorkomt onnodige fouten;
  • Je komt professioneel over;
  • Je bespaart jezelf veel tijd en frustratie;
  • Grote kans dat jij op gesprek mag komen voor jouw droombaan!

Denk je nu, ik ga eerst zelf proberen een top CV te maken. Je gaat aan de slag en vraagt je al snel af: ‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik op gesprek mag komen?’ of ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik uitblink tussen alle andere sollicitanten?”

Je zoekt op internet naar tips voor het maken van je CV en leest veel verschillende adviezen. Wel of geen foto op je CV? Alleen je relevante werkervaring vermelden of heel je arbeidsverleden? En hoe zit het met een stukje profieltekst? Je ziet door de bomen het bos niet meer en bent inmiddels al een uur verder. Zonde van je tijd!

Wil jij het gelijk goed doen en niet blijven aanmodderen? Ben jij bereid om nu in jezelf te investeren, zodat je dit op korte termijn dubbel en dwars terugverdient? Inmiddels heb ik al meer dan 86 mensen geholpen bij het vinden van hun droombaan. Van wellicht nog maanden van een WW uitkering leven, naar een lekker salaris binnen een maand! Hieronder lees je een aantal van hun reacties

Bekijk hieronder een aantal voorbeeld CV's om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Stop jij met aanmodderen en ga jij de samenwerking met mij aan? Misschien ben je nog benieuwd naar hoe dit nou allemaal in zijn werk gaat? Lees hieronder meer over mijn werkwijze of plaats je bestelling direct via de knop hieronder!