Over mij

3 jaar geleden begon er iets in mij te kriebelen. Ik had een super toffe baan bij Randstad, was goed in mijn werk, had leuke collega’s, maar toch.. er ontbrak iets. Ik wist alleen niet wat? 

Ik kreeg minder zin in mijn werkdagen, was toe aan iets nieuws en wilde heel graag opzoek naar een nieuwe baan. Alleen er was één probleem, welke baan? 

Ik had geen idee wat ik dan wel wilde doen, heb verschillende opties bekeken, ben een aantal keer geswitcht van baan en uiteindelijk voor mijzelf begonnen. 

Ik kan inmiddels zeggen dat ik weet wat ik dan wel wil. Ik wil mensen helpen om hun droombaan te vinden! Zodat zij iedere dag opstaan en denken, wat heb ik toch een leuke baan! 

Vanuit mijn eigen ervaring en door gebruik van bewezen methodes help ik mensen om erachter te komen wat ze dan wel willen, maar ook om erachter te komen wat voor baan bij hun past. 

Daarnaast weet ik als geen ander hoe je een baan binnen sleept. Met mijn HR achtergrond en werkervaring binnen de uitzendbranche heb ik voor veel verschillende functies de werving en selectie gedaan en meer dan 1000 mensen aan een nieuwe baan geholpen.  

Mijn CV