fbpx

Sollicitatiebegeleiding

Zit jij met je handen in het haar, omdat je jouw baan verloren bent en afhankelijk bent van een uitkering?

En lukt het je niet om een vaste baan te vinden? Vraag jij je wel eens af waarom je niet uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek? En wil jij daar verandering in brengen?

Werkloos zijn of werken op basis van detachering brengt veel onzekerheid met zich mee. Zal mijn contract verlengd worden of moet ik weer opzoek naar een andere baan? Ik wil hier eigenlijk helemaal niet weg, maar de kans is groot dat mijn opdracht binnenkort wordt beëindigt . Ik hoop maar dat ik weer een baan vind waar ik het naar mijn zin heb, waar ik voldoende uren kan werken en mijn salaris kan behouden.

Die onzekerheid en stress is niet goed voor je lichaam en geest. Natuurlijk wil je een vaste baan, een stabiel inkomen en met plezier naar je werk gaan. Alleen het lijkt maar niet te lukken om dat te vinden.

Ben je daar helemaal klaar mee? En wil jij het heft in eigen handen nemen? Een vaste baan met een lekker salaris, waar je de waardering en erkenning krijgt die je verdient? Bouw dan samen met mij aan jouw toekomst!

Jij ontvangt van mij:

  • Een winning CV, waar je je leven lang profijt van hebt;
  • Feedback op je motivatiebrief;
  • Sollicitatie tips & tricks;
  • 1 op 1 video call voorafgaand aan jouw sollicitatiegesprek;
  • Online training: Ontvang het salaris dat jij verdient.

Hierdoor:

  • Ben jij goed voorbereid en weet je wat je kunt verwachten;
  • Ga jij zelfverzekerd het sollicitatiegesprek in;
  • Heb jij een modern, compleet en uniek CV;
  • Maak jij indruk met jouw sollicitatie;
  • En sleep jij die baan binnen!

Is dit voor jou de ideale uitkomst? Start dan vandaag nog met de online sollicitatiebegeleiding!

Vera heeft mij enorm geholpen de baan te krijgen die ik nu heb. Met haar professionele en prettige begeleiding tijdens heel de sollicitatieprocedure was ik volledig voorbereid. Ik kreeg de baan die ik wilde.
Jordy
HZ University of Applied Sciences
Toen ik mijn droombaan tegen kwam wilde ik mezelf onderscheiden van de andere sollicitanten. Na misschien wel 20 keer m’n CV aan te hebben gepast, was ik nog niet tevreden. Gelukkig wees iemand mij op Sollicitiatie Skills en heb ik dankzij Vera haar upgrade van mijn CV het gesprek binnengesleept! Mijn CV komt nu veel professioneler over!
Berita
Yonego
Dankzij Vera springt mijn CV er tussen uit! Daarnaast was de feedback op mijn motivatiebrief erg waardevol. Ik weet nu precies waar ik op moet letten. Met deze optimalisatie werd ik direct uitgenodigd voor een gesprek en ben ik zelfs aangenomen!
Demi
Tempo Team

Twijfel je nog?

Misschien denk je nu wel, maar dit kan ik zelf toch ook? Wanneer het om een baan en om je inkomen gaat is het belangrijk dat je weinig tijd verspilt en zo snel mogelijk het gewenste resultaat bereikt! Door te kiezen voor professionele begeleiding bereik je dit doel sneller en blijf je gemotiveerd!

Ik kan jou precies vertellen waar je op moet letten tijdens het solliciteren en deel graag mijn kennis met jou! Klik op de knop hieronder en laten we samen aan de slag gaan!

Nog benieuwd naar hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Lees het via de knop hieronder. 

Voorbeelden van CV's