fbpx

Sollicitatie begeleiding

Vind jij solliciteren ook zo spannend? Doe ik het wel goed, heb ik me goed genoeg voorbereid en wat kan ik verwachten?

Je herkent het vast wel… je gaat opzoek naar een nieuwe baan en weet niet waar je moet beginnen. Je komt een super leuke vacature tegen en bent dol enthousiast. Natuurlijk wil je dat jouw sollicitatie succesvol verloopt en je uiteindelijk die baan binnen sleept. 

Je begint met het schrijven van je CV en brief en vraagt je al snel af hoe je die het beste kunt maken. Je zoekt op het internet naar tips, maar komt vooral veel tegenstrijdige adviezen tegen. Wel of geen foto op je CV? Al je werkervaring of alleen de relevante werkervaring tonen?

Je ziet door de bomen het bos niet meer en doet wat jij denkt dat goed is. Vervolgens word je afgewezen en mag je niet op gesprek komen. Zonde! Want met een goed opgebouwd CV en juist geschreven brief maak je die kans veel groter!

Als je dan toch wel op gesprek mag komen, ben je natuurlijk super blij! Je gaat je voorbereiden op het gesprek. Je bekijkt de website van de organisatie, leest de vacaturetekst en bedenkt welke vragen je zou kunnen krijgen. Wat kost dat veel tijd! En zal je alles door de spanning wel goed over kunnen brengen?

Hoe fijn is het om tijdens dit proces ondersteunt te worden door een professional? Je weet waar je moet beginnen en verspilt daardoor geen tijd aan de verkeerde dingen. Je bent hierdoor goed voorbereid, waardoor je vervolgens zelfverzekerd het gesprek in gaat.

En zo haal jij die baan binnen!

Jij ontvangt van mij:

  • Een winning CV
  • Feedback op je sollicitatiebrief
  • Sollicitatie tips & tricks
  • 1 op 1 video call voorafgaand aan jouw sollicitatiegesprek

Hierdoor:

  • Ben jij goed voorbereid
  • Ga je zelfverzekerd het gesprek in
  • Ben je veel minder tijd kwijt
  • En sleep jij die baan binnen!

Is dit voor jou de ideale uitkomst? Start dan vandaag nog met de online sollicitatie begeleiding!

Vera heeft mij enorm geholpen de baan te krijgen die ik nu heb. Met haar professionele en prettige begeleiding tijdens heel de sollicitatieprocedure was ik volledig voorbereid. Ik kreeg de baan die ik wilde.
Jordy
HZ University of Applied Sciences
Toen ik mijn droombaan tegen kwam wilde ik mezelf onderscheiden van de andere sollicitanten. Na misschien wel 20 keer m’n CV aan te hebben gepast, was ik nog niet tevreden. Gelukkig wees iemand mij op Sollicitiatie Skills en heb ik dankzij Vera haar upgrade van mijn CV het gesprek binnengesleept! Mijn CV komt nu veel professioneler over!
Berita
Yonego
Dankzij Vera springt mijn CV er tussen uit! Daarnaast was de feedback op mijn motivatiebrief erg waardevol. Ik weet nu precies waar ik op moet letten. Met deze optimalisatie werd ik direct uitgenodigd voor een gesprek en ben ik zelfs aangenomen!
Demi
Tempo Team

Misschien denk je nu wel, maar dit kan ik zelf toch ook? Wanneer het om een baan en om je inkomen gaat is het belangrijk dat je weinig tijd verspilt en zo snel mogelijk het gewenste resultaat bereikt! Door te kiezen voor professionele begeleiding bereik je dit doel sneller en blijf je gemotiveerd!

Ik kan jou precies vertellen waar je op moet letten tijdens het solliciteren en deel graag mijn kennis met jou! Klik op de knop hieronder en laten we samen aan de slag gaan! 

Hieronder zie je een aantal voorbeeld CV's.